ΝΕΑ

Eκτυπώστε το εκκαθαριστικό του ΕΝΦΙΑ

Αναρτήθηκαν το πρωί της Τετάρτης 29 Αυγούστου τα νέα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ 2018 (Ενιαίου Φόρου Ακινήτων) για 6,3 εκατ. ιδιοκτήτες ακινήτων.

Οι φορολογούμενοι μπορούν να εκτυπώσουν τo εκκαθαριστικό του ΕΝΦΙΑ ακολουθώντας την εξής διαδικασία.

-Για να βρουν και να εκτυπώσουν το εκκαθαριστικό τους, μπαίνουν με τον προσωπικό κωδικό τους στο TAXISnet και κάνουν κλικ στο πεδίο «Προσωποποιημένη Πληροφόρηση» (άνω δεξιά).

-Έπειτα, επιλέγουν το «Στοιχεία οφειλής εκτός ρύθμισης», που βρίσκεται στα αριστερά.

-Αμέσως μετά θα εμφανιστεί η οφειλή του ΕΝΦΙΑ 2018 και αριστερά η επιλογή «ταυτότητα οφειλής», που απαιτείται για την πληρωμή.


Μάλιστα, το ειδοποιητήριο πληρωμής του ΕΝΦΙΑ 2018 με την ταυτότητα οφειλής, υπάρχει και στη σελίδα του Ε9 (Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Περιουσιολογίου), στο αριστερό μέρος της οθόνης «Εκτυπώσεις».

– Εκτύπωση περιουσιακής κατάστασης για το έτος 2018 (σε αρχείο .pdf)

– Εκτύπωση εκκαθαριστικού τελευταίας εκκαθάρισης για το έτος 2018 (σε αρχείο .pdf)

– Εκτύπωση Ειδοποίησης πληρωμής φόρου (σε αρχείο .pdf)

– Στοιχεία δόσεων ΕΝ.Φ.Ι.Α.

Η εξόφληση του ΕΝΦΙΑ 2018 θα γίνει σε πέντε μηνιαίες δόσεις, η πρώτη θα πρέπει να καταβληθεί έως τις 28 Σεπτεμβρίου 2018 και η πέμπτη έως 31 Ιανουαρίου 2019.

Παράλληλα, παρατίθενται τα linkμε τα οποία μπορείτε να μπείτε στην εφαρμογή Ε9, να δείτε και να εκτυπώσετε το νέο εκκαθαριστικό σας για τον ΕΝΦΙΑ 2018 και να εκδώσετε την ταυτότητα οφειλής, επιλέγοντας τον παρακάτω σύνδεσμο (link)

Αφήστε μια απάντηση