Λογιστικές Φοροτεχνικές Υπηρεσίες

Με εμπειρία πάνω από 30 χρόνια σε θέματα λογιστικά και φοροτεχνικά, προσφέροντας εξειδικευμένη και εξατομικευμένη γνώση σε διαφορετικούς επιχειρηματικούς κλάδους, είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε την πολυπλοκότητα της φορολογίας στο σύγχρονο οικονομικό περιβάλλον.

Μέσω της επιστήμης της Χρηματοοικονομικής, Διοικητικής και Ελεγκτικής Λογιστικής καταρτίζουμε χρηματοοικονομικές καταστάσεις εξασφαλίζοντας τα ορθά αποτελέσματα και συμπεράσματα με παράλληλη εφαρμογή του εσωτερικού ελέγχου. Με τον τρόπο αυτό και έχοντας τα κατάλληλα αποτελέσματα, η επιχείρηση αφοσιώνεται απρόσκοπτα στην επίτευξη στη μεγιστοποίηση της κερδοφορίας της. Η πελατοκεντρική φιλοσοφία μας ήταν πάντα κύριο μέλημα δικό μας και των συνεργατών μας, για την βέλτιστη διαχείριση της κάθε υπόθεσης που αναλαμβάνουμε.

Εκδοτικός Οίκος

Οι εκδόσεις Καραγιώργος αποτελούν ανεξάρτητο εκδοτικό οίκο με επίκεντρο την οικονομική επιστήμη.

Κύρια επιδίωξη αποτελεί η άμεση ανανέωση των βιβλίων βάσει των εξελίξεων του επιστημονικού κλάδου της Οικονομίας. Στο επίκεντρο των προσπαθειών αυτών βρίσκεται η διαρκής προσπάθεια για διάδοση της γνώσης και η επιθυμία να αποτελούν τα βιβλία μας πολύτιμο αρωγό για τη συνέχιση του έργου του επιστήμονα, του επαγγελματία, του φοιτητή.

Οι εκδόσεις “Νάματα” δημιουργήθηκαν με κύριο σκοπό τη συμβολή στον κλάδο των εκδόσεων , ώστε να περιληφθούν βιβλία που ενισχύουν τη γνώση σε ένα ευρύτερο φάσμα, τα οποία και κρίνονται πολύτιμα για τη μόρφωση, την παιδεία και την πνευματική καλλιέργεια. Ο οίκος “Νάματα” περιλαμβάνει πλέον συγγράμματα λογιστικής, κοστολόγησης, φορολογίας, μάρκετινγκ, χρηματοοικονομικής, διοίκησης, καθώς και χρηματοοικονομικής ανάλυσης.

Με σεβασμό απέναντι συγγραφέα, τον αναγνώστη και τον επαγγελματία προσχωρούμε με εκδόσεις που έχουν ως στόχο την εξέλιξη του εκάστοτε κλάδου και τη διασφάλιση της ποιότητας και των αρχών της επιστήμης τους.

Σύμβουλοι Επιχειρήσεων

H εταιρεία μας πρωτοϊδρύθηκε το 1980 και σήμερα εδρεύει στην καρδιά του κέντρου της Θεσσαλονίκης επί της οδού Τσιμισκή. Τα γραφεία μας στεγάζονται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας 500 τ.μ. έχοντας ιδρύσει το πρώτο μας υποκατάστημα.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην παροχή ολοκληρωμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών (management consulting) σε επιχειρήσεις και οργανισμούς ιδιωτικού και δημοσίου τομέα.

Προσφέρουμε ολοκληρωμένη προσέγγιση στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης και συμβάλλουμε αποτελεσματικά στην επίλυση των προβλημάτων και την αντιμετώπιση των προκλήσεων.

Αυξήστε την αποτελεσματικότητα των αποφάσεών σας μέσα από κατάλληλο Business Plan, την φιλοσοφία και το όραμα της επιχείρησης, το επιχειρηματικό πνεύμα και τις σωστές επιλογές επένδυσης και τη διαχείριση του προϋπολογισμού.